Sunday 26 January 2014

Over Gecko.

De introductie van de gekko .


Gecko

Gecko is een soort reptiel dat in de bossen gewoond of een huis met een gemiddelde lengte van voorkomende is 7cm - 35cm . Gekko's kan een lengte van meer dan 60 cm bereiken en weegt 800 gram met meer dan 70 jaar . Door de vele export gekko's van het land, zoals Japan en Korea op het gebied van de bevolking van Java 's heeft gekko gedaald , gekko die uit 30gr - 70gr om te worden gebruikt als voedsel ingrediƫnten zoals beef jerky natuurlijke dll.Secara gekko vereist een zeer lange tijd geweldig om met een gewicht tot ongeveer 250gram - denk het duurt meer dan 5 jaar . Gecko is een soort reptiel dat is zeer gevoelig voor stress. Als verstoorde de gekko zal stress kan leiden tot een lager gewicht en gekko's .

Milieu gecko.


Gecko

Gecko

Milieu-en bosgebieden gekko meestal bergen en lege huizen of huizen gemaakt van hout en bamboe . Gekko's leven meestal in holle boomstammen drogen dit overeen gekko zoekopdracht team ervaring die ik heb. Gecko is een reptiel die van nature jagen op insecten zoals muggen vliegen krekels. Grote gekko kan jagen op kleine vogels zoals vinken en mussen . Gecko jachtactiviteit vanaf 18:00 tot 10:00 , na de gekko zou breken en terug te komen om opnieuw te jagen tot in de vroege ochtenduren van 1 uur 4 .

Hoe maak je een gekko te vangen.

Veel meningen over hoe je een gekko te vangen.
* Ten eerste : Met het gebruik van tabak op deze manier als het risico is vrij hoog
   als gevolg van overmatige doses van de gekko te sterven .
* De tweede : met touw strik vallen gecko lichaam met een relatief goed gebruikt
   raffia .
* Ten derde : met lege handen - handschoen beschermd .
* Ten vierde : door het droppen van de paal tip gekko met ijzer dikasi
   vormige " L " om het lichaam te koppelen van de gekko plaatsen, dan gevangen .
* Ten vijfde : de onredelijke wijze in een gebied met een magische manier om een    gekko in kleermakerszit met gevouwen handschoenen vangen en vervolgens reciteren van de mantra , de gekko zal kesarung gaan vanzelf.
NB dat gekko's houden moet dikke handschoenen te dragen is er geen garantie dat de gekko zal laten gaan, en hoe je een gekko op de hals vasthouden aan de kaak te sluiten , is niet aan te raden om de gekko te houden op de perut.karena als je te sterk vasthouden gekko gekko zal dan diarree en gewicht krimp optreden.
Na het vangen van gekko's , gekko geplaatst op de kunstmatige behuizingen.

Kooien voor gecko.

criteria voor gekko kooien
gekko's zijn gemakkelijk gestresste dieren in contact komen met mensen of andere commotie van de gekko ... het moet op een plek weg van de drukte worden geplaatst .
gekko kooi moet worden gemaakt van hout en zet bladeren gedroogde banaan en takjes of bamboe plaats bertengger.setelah gekko verbergen en maakte zijn tijd aan de zorg voor een gekko behuizing.
Hoe de zorg voor gecko
Eenmaal gevangen gekko zal ervaren ernstige strees en verminderde gewicht 10gr - 150gr - range .
De eerste fase gekko zal hongerstaking ( geen demo tabletten) ervaren. fasen 2 weken te bereiken ..
Hoe de zorg voor een gekko kan worden gedeeld door 2
De eerste manier : laat de gekko op natuurlijke wijze door simpelweg het geven van de inname van voedsel zoals krekels en drinken ... Hoe deze zeer lang om het gewicht van de gekko herstellen .
De tweede manier door het omkopen van de gekko , de manier waarop dit wordt gedaan met een redelijke portie en vergt geduld . De inname van voedsel kan eigeel en melk en vlees krekels 3 keer per dag , maar ook vis olie 1 ei / 2 dagen ( op die manier kan het gewicht te herstellen in een periode van tenminste 3 maanden ) zijn.
Na goed onderhouden gekko gekko klaar vervolgens verhandeld.

Mythes over Gecko ;

Menselijke interactie met de dieren sinds de tijd van onze voorouders is niet alleen de voedselketen. Er zijn bepaalde soorten van dieren die bevoorrecht worden beschouwd , waardoor de geboorte van de mythe dat erfelijk wordt geloofd .
Herinner me nog de komst van het mythische dier geesten marker ? Een van hen gezegd over gekko's. Reptiel verzamelaar die later gejaagd met deze hoge prijzen, vertrouwd met verschillende mythen . Bijvoorbeeld , niet gebeten omdat we moesten wachten tot de nieuwe bliksem kon worden gehoord uit. Gedoe als we gebeten droogte , koken toch moeten wachten tot maanden tot de regens komen ?

Wat zijn de mythes die circuleren in de gemeenschap ?

Mythe 1 : Gecko is een dier die weet de evenementen in de mens .
Veel mensen die proberen hun geluk door te vragen gecko gecko wanneer het afgaat . zo rijk , bevorderd , of tot het huwelijk uit elkaar hoor.
Mythe 2 : Gecko beschouwd als goed geluk dieren.
Veel mensen die overwegen dier gecko is geluk , als voor de kenmerken die worden geloofd door het publiek dat oneven gekko , gekko die staart heeft vertakt naar de hemel , enz. leest .
Mythe 3 : Beschouwd Gekko kan genezen van AIDS
De laatste tijd werd het op grote schaal gerucht dat de token hulpmiddelen kunnen meyembuhkan . sommige mensen geloven dat een van de speeksel , tong ato zelfs bloed kan de immuniteit van het lichaam te verhogen om zo de verklaring, de behandeling van aids , maar tot nu toe is er geen een instelling die het statement dat Toke kan genezen aids uitgegeven . althans er zijn sommige mensen die miljonairs akibar tiba2 toke op een prijs om miljarden te verkopen .
Mythe 4 : Gekko's is Genealogie Animal Dragon
Sommige mensen in het land zijn van mening dat de gekko is japan dier incarnatie van een draak . daarom zijn er maar weinig mensen gaan ervan uit dat de token is een heilig dier .
Mythe 5 : gekko gewicht van 3 gram of meer moet er penunggunya zijn geweest .
Gecko gewicht van meer dan 3 gram en hierboven wordt verwacht dat khodam ( wachter ) te hebben gehad , dus het zal erg groot Toke en omgekeerd evenredig met het gewicht kijken . dus Toke het licht ziet er geweldig uit wanneer gewogen als khodamnya gaan als gewogen
Mythe 6 : Beschouwd Gecko Animal Repellent Bala
Veel mensen in het interieur dat gekko's zijn dieren die bovennatuurlijke krachten te hebben , leefde hij bij het ​​huis van de gekko 's , dan kan het huis versterkingen weigeren , hoe groter de omvang van de gekko , hoe groter de macht.
Mythe 7 : Once bitten Gecko niet zal worden vrijgegeven totdat er geen geluid Grijpen Lightning.
Dus , bedankt voor het lezen van dit artikel. Geschreven en geplaatst door Bambang Sunarno. sunarnobambang86@gmail.com
auteur:
http://schema.org/Personal.
https://plus.google.com/105319704331231770941.
naam: Bambang Sunarno.
http://primadonablog.blogspot.com/2014/01/over-gecko.html
DatePublished: 26 januari 2014 om 21:22
7MHPNPADAEFW
Tag ; Over Gecko, gekko, gecko



Posted by: Bambang Sunarno
www.Primo.com Updated at: 21:22

No comments:

Post a Comment