Friday 31 January 2014

Oor vuurvliegies.


Fireflies.

Firefly is een soort insect dat een licht dat duidelijk zichtbaar is in de nacht kan produceren . Het licht geproduceerd door de " koud licht " die geen ultraviolette en infrarode straling bevat en heeft een golflengte van 510-670 nanometer , met een lichtrood , geel of groen met een lichtopbrengst tot 96 % .

Vuurvliegjes licht op de staart.

Fireflies Lampyridae opgenomen in de klasse die de kever orde Coleoptera familia in . Er zijn meer dan 2000 soorten van vuurvliegjes , die kan worden gevonden in de tropische regio's en de vier seizoenen in de hele wereld . Veel van deze soort wordt aangetroffen in moerassen of natte bossen, die veel eten voorzien voor de larven .

Er vuurvlieg lichten?

Vuurvliegjes , die licht uitzendt met elkaar te erkennen en paring signaal met verschillende golflengten van licht , afhankelijk van de soort . Bovendien is in sommige soorten , mannelijke vuurvliegjes vroeg schijnt aan de vrouwelijke trekken , terwijl in andere soorten, de vrouwtjes zijn " roeping . " De meeste van de vuurvliegjes gebruiken hun licht om zich te verdedigen . Ze gaf een bundel op vijanden als een teken dat ze niet heerlijke maaltijd .
Voor groepen van Photuris vuurvliegjes , hun gloed rol ook in de jacht . Vrouwtjes van deze soort kan nabootsen flikkerend licht signalen van vrouwelijke dieren van andere soorten , zoals Photuris . Met deze valse lichtsignalen , werd mannelijke vuurvliegjes Photuris soorten gevangen en opgegeten door de Photuris vrouwtjes .
Firefly licht fungeert ook als een waarschuwing , om mensen te waarschuwen om mensen over het gevaar van zijn soort , evenals een waarschuwing aan insecten en roofvogels om niet te eten . Daarom is de stof leidt tot de vorming van vuurvlieg licht bittere smaak . Zelfs als er roofzuchtige insecten die wanhopige , nemen ze meestal de vuurvlieg ' s lichaam van het hoofd , de hele weg aan de achterzijde , behalve dat de buik niet wordt gegeten .

Keuken.

Firefly eten is een vloeibare plantenvoeding , slak - kleine siputan , wormen en andere insecten .

Hoe Onderhoud.

Wilt u een vuurvliegje te behouden, moet u voor te bereiden een plaats in het ontwerp gelijk is aan hun natuurlijke habitat . Niet een met het origineel . Het belangrijkste vuurvliegjes comfortabel en thuis voelen daar. Het voedsel kan worden genomen van de natuurlijke wereld om ons heen.

Reproduction vuurvliegjes.

Er zijn twee bekende soorten paringsritueel van vuurvliegjes . Het eerste type , zullen vrouwelijke vuurvliegjes het licht dat de aandacht van de mannelijke vuurvliegjes aangetrokken los . In dit type , de vuurvlieg vrouwtjes zijn degenen die actief op zoek zijn naar een partner , terwijl de passieve mannetje.
In het tweede type , paring ritueel begint met een knipoog - knipoog mannelijke vuurvliegjes licht het nieuws dat ze een maagd of een eenzame weduwnaar die op zoek is naar een minnaar die is nu ergens . Vliegen heen en weer , wachtend op vuurvlieg vrouwen die op zoek zijn naar een partner .
Het knipperende licht van een vuurvliegje type kleur , intensiteit en kracht typische vuurvlieg dus alleen hetzelfde type dat in staat is om de betekenis van de knipperende licht articuleren . De specificiteit van het licht bij het zoeken naar een partner is precies wat wordt gebruikt door wetenschappers om de verschillende soorten vuurvliegjes te onderscheiden.
Firefly vrouwtjes zelden vliegen op zoek naar een levenspartner , was hij gewoon te wachten op de grond of het gras , wachtend op signalen van mannelijke vuurvliegjes , die haar ligplaats zou worden. Wanneer we kijken naar mannelijke vuurvliegjes verband zal het vrouwtje antwoorden met een lichtstraal die suggereert dat hij de mannelijke signaal herkend .
Bovendien is de man vloog naar haar droomleven 's . Na het sluiten , mannelijke vuurvliegjes licht afgegeven vele malen , misschien te overtuigen dat haar liefde niet onbeantwoord . Evenzo zal het vrouwtje een helder licht die klaar zijn om te flirten geeft schijnen, zullen de mannetjes het vrouwtje benaderen en dan paren ze .
Paring plaatsvindt beide tegen elkaar genitaliƫn die aan het einde van de maag en de daaropvolgende overdracht van sperma van de mannelijke naar het vrouwelijke lichaam verpakken . Sperma pakketten zullen worden opgeslagen in de vrouwelijke buik totdat hij klaar om eieren te leggen was . Paring proces kan worden voortgezet gedurende de nacht , en op dat moment de vuurvliegjes geven geen licht.
Na de paring , het vrouwtje onmiddellijk de liefhebber die al bevrucht het ei . Er zijn ook bepaalde soorten insecten die een gewoonte hebben , zoals de zwarte weduwe , enz. . Door het consumeren van het andere geslacht , dan de vrouwtjes krijgen extra eiwitten aan de bestaande eicel in het lichaam te verhogen .
Fireflies leggen eieren tijdens de donkere dagen worden de eieren genummerd tussen op de grond gelegd 100 en 500 korrels , takjes , gras , mos in plaats of onder blad. Begraafplaats waar het land is relatief los en niet veel gestoord een ideale locatie perteluran vuurvliegjes .
Na ongeveer 30 dagen , de larven wormen lijken vuurvliegjes licht uitzenden , platte vorm met een kleine kop en krachtige kaken . Licht op de functie van de larven alleen om roofdieren te waarschuwen om niet te proberen om hem lastig te vallen. De belangrijkste activiteit van de larven is om voedsel zoals regenwormen, slakken klein of klein insect larven lain.Masa een periode van maximaal 2 jaar dus sekitar1 eten voordat hij kepom - pong. Slechts een klein deel van het ei vuurvlieg larven uitkomen tot larven en weinig succesvolle verpoppen . Sommige roofdieren prooi op eieren en junioren vuurvliegjes .
Voordat de larven verpoppen maken holen in de grond. Vervolgens zal hij in gaan en zijn lichaam in dakam holen. Zijn mond zal afscheiden slijm plakkerig plakband aan de muur van het gat . Na een maand van rust larven in de stand, ontdaan hij de huid voor de laatste keer en gaat het popstadium periode . Poppen eerst lichtgeel en langzaam wordt donker , cocon periode duurt ongeveer 10 dagen .
Volwassen vuurvliegjes komen uit de cocon met een bleke lichaam die uiteindelijk donkerder geworden . Beide paren vleugels gestrekt zo pluizig en droog. De volwassen vuurvliegjes leven in de cabine voor een paar dagen tot de beide voorspatborden echt hard en het vormen elitera , een schild dat zowel de achtervleugels beschermt zijn zacht .
Volwassen vuurvliegjes leven gedurende 2-3 weken , om huwelijken te sluiten . Tijdens de voedselopname van vuurvliegjes zijn zeer divers , een soort net plantensappen opzuigen terwijl andere soorten blijven eetgewoonten zoals nog larven , als andere insectenetende of slak - siputan klein .
Dus , bedankt voor het lezen van dit artikel. Geschreven en geplaatst door Bambang Sunarno. sunarnobambang86@gmail.com
auteur:
http://schema.org/Personal.
https://plus.google.com/105319704331231770941.
naam: Bambang Sunarno.
http://primadonablog.blogspot.com/2014/01/oor-vuurvliegies.html
DatePublished: 31 januari 2014 om 20:06
7MHPNPADAEFW
Tag ; Oor vuurvliegies, vuurvliegjes


Posted by: Bambang Sunarno
www.Primo.com Updated at: 20:06

No comments:

Post a Comment