Saturday 25 January 2014

Bright Verleidelijk Business Opportunity.


 Parelhoen

 Parelhoen

 Parelhoen ( Guiena Fowl ) is een vogel die veel dieren gefokt als garnering.
Typ Kip Pearl .Omdat de kip heeft een parel vorm en kleur van de veren een kijkje waard. Veren versierd met parelmoer vlekken. Omdat een sierhoenders , parelhoenders dan is de prijs hoger is dan de prijs van kip consumptie. Prijzen variëren afhankelijk van de lokale parelhoen , respectievelijk , varieerden van 200-300.000 een paar . Met voedsel en onderhoud modellen zijn bijna hetzelfde met kip , parelhoen agrarisch bedrijf heeft betere vooruitzichten en winstgevend. Eigen parelhoenders worden verkocht en op de markt gebracht in de vogelmarkt .
Parelhoen heeft vele soorten die zich onderscheiden door de kleuren van het boek zijn parel ( grijs ) , wit , Royal Purple , Violet , Brown. Lavendel en anderen . In de ontwikkeling van vele parelhoen gegenereerd door de resultaten van de kruising tussen de oorspronkelijke parelhoen met andere kippen , parelhoenders zodat diverse soorten van het meer .

Pearl Adult Chicken .


chicken Pearls

Habitat Life And Pearls Model Chicken Coop
Parelhoen is eigenlijk een familie van vogels ( Aves ) in plaats van kip , zelfs toen bekend als Chicken Pearl . Kip is afgeleid van het Afrikaanse vasteland in hun natuurlijke habitat leven geclusterd op de savanne en struiken . Hoewel de groepen vogels , parelhoen niet graag hoog en de voorkeur foerageren vliegen over de vlakten . Omdat het bij de teelt van parelhoenders waarbij het ​​model eveneens in de vrije natuur worden gemaakt .
Modellen zoals de kooi van kippenhok in het algemeen, maar als de dag worden vrijgegeven op de pagina / weinig grond beschikbaar zand en gras . In aanvulling op de kooi en cavia moet kipspel genoeg zonlicht zo mooi veren en niet vochtig. Indien beschikbaar parelhoen liever slapen 's nachts op grote hoogte , omdat de bepaling van baars in de kooi erg goed. Met slapen baars , parelhoenders worden meer gezonde en bestand tegen ziekten .
Volwassen cavia kip kooien met parelhoen kuikens zijn ook verschillende , volwassen parelhoen zijn relatief goed bestand tegen veranderingen in omgevingstemperatuur . Echter , de parelhoen kuikens gewenste kamertemperatuur is warm genoeg voor de veren niet genoeg om te beschermen tegen koude temperaturen 's nachts. Daarom moet een passende behuizing krijgt een doos behuizing verwarmd met elektrische verlichting . Op de ochtend van parelhoen kuikens moeten worden gedroogd , zodat de kooi is niet gezond en vochtig .

Pearl broeden kip .

Een manier is om een ​​parelhoen luik te krijgen van de eieren , de eieren uitbroeden en hun eigen inkoop zijn wij beter in staat om de ontwikkeling van de kip te observeren vanaf een jonge leeftijd . Maar deze methode vereist toewijding en geduld . Hoe te parelhoen luik kan worden gedaan met parelhoen fokkers , fokken kip , wilde eend en de incubator . Parelhoen eicellen worden bevrucht zal uitkomen binnen 28 dagen . Er wordt gezegd dat er verschillen zijn in het uitbroeden is afhankelijk van kruising met een soort van kip.
Nadat de eieren uitkomen parelhoen , wordt geplaatst in een ruimte die is warm genoeg om verwarmde lampen zijn. Puppies parelhoen als kalkoenkuikens , dus dat is nogal moeilijk te onderscheiden . Na het verschijnen vlekken parels beginnen gemakkelijk te onderscheiden door kalkoenen . Op de leeftijd van volwassen mannelijke parelhoen parelhoen zijn moeilijk te onderscheiden zijn van koeien , zodat het noodzakelijk is om de prognose en ervaring onderscheiden .

Eten Kip Pearl .

In principe Pearl kip is een omnivoor dier , of het kan iets aan te nemen . In het wild parelhoen eten gras , bladeren , insecten , wormen en anderen . Voor de teelt kan worden gegeven thuis restjes rijst, rijst zemelen, groente- afval en alle voedingsmiddelen . In de teelt van cavia aangepast gevogelte intensieve voeding aan de voedingsbehoeften elke dag en moeten worden berekend in detail. Nutritionele behoeften kan worden voldaan door het verstrekken van krachtvoer , groenten , zemelen en anderen .
Zoals met elke andere vorm van het verhogen van kippen , parelhoenders voedingspatronen variëren in elk tijdperk . Voedingspatroon van parelhoen kuikens meer gebruik voor een zuurselconcentraat , die hoog eiwit bevat . Op de leeftijd van de ontwikkeling van de inhoud van krachtvoer gevoerd aan kweker en op volwassen leeftijd meer voedingsmiddelen die ei en de schoonheid van het lichaam te activeren. Als je een tuin die is nog leeg en willen eerstgenoemde dieren , kan de keuze van parelhoen worden opgelegd . Hoewel de werf is niet te breed nog steeds de mogelijkheid voor. Waarom parelhoen .. ? omdat dit type kip is heel mooi en leuk wanneer bekeken . Toevoeging van aspecten van het onderhoud en het voeden vrij gemakkelijk .

Habitat -en leefgewoonten .


chicken Pearls

Er wordt gezegd dat deze dieren afkomstig zijn van het vasteland van Afrika dat veel bewonen Savana en struiken zijn geclusterd . In het wild in de horde kan duizenden van deze kippen te bereiken . Dat is waarom deze dieren zelf niet willen. In zijn oorspronkelijke habitat verbruiken veel insecten en planten . Daarom , als je imkers , het verhogen van kippen wordt niet aanbevolen in het gebied van de bijenteelt . Bovendien is in sommige landbouwgebieden dieren kunnen worden gebruikt als een soort â € œwatch Doga € ? om de herten eten planten schrikken . Want hij zal geven een luid en lawaaierig als er dieren / vreemdeling komt in de regio. Omdat ze daadwerkelijk zijn opgenomen in de klasse van de vogels ( Aves ) , hoewel hij kon vliegen liever op de grond .
Een trend zakelijke producten / Business Opportunity is nu iets dat uniek is , met inbegrip van een kip Pearl . Hoewel relatief nieuw , hebben parelhoen nu begonnen met het ontvangen van de schoonheid van de vacht kleur . Als je een tuin die is nog leeg en willen eerstgenoemde dieren , kan de keuze van parelhoen worden opgelegd . Hoewel de werf is niet te breed nog steeds de mogelijkheid voor. Waarom parelhoen .. ? omdat dit type kip is heel mooi en leuk wanneer bekeken . Toevoeging van aspecten van het onderhoud en het voeden vrij gemakkelijk .
Als in het Indonesisch gevogelte niet werd erkend , maar anders in het buitenland al lang gehandhaafd als sierplant werf . In ontwikkeling terjadicross ook breding tussen autochtone gevogelte met andere kippen . Dus toen de parelhoen heeft een zeer gevarieerd aanbod van kleuren , waaronder zijn er het type genoemd parel guinea ( parelhoenders oorspronkelijke kleur overheerst donkergrijze kleur met witte vlekken gelijkmatig verdeeld in het hele lichaam ) , witte guineas , koninklijk paars guinea , guineas violet , bruin cavia , cavia lavendel , en anderen .
Sier kip liefhebbers zijn lokale toeristen . Ze gebruikt om te komen van buiten de stad, zoals Yogyakarta en Klaten en Poerworedjo . Het unieke van de vorm van relatief kleine lokken kopers om sier- kippen .
Dus , bedankt voor het lezen van dit artikel. Geschreven en geplaatst door Bambang Sunarno. sunarnobambang86@gmail.com
auteur:
http://schema.org/Personal.
https://plus.google.com/105319704331231770941.
naam: Bambang Sunarno.
http://primadonablog.blogspot.com/2014/01/bright-verleidelijk-business-opportunity.html
DatePublished: 25 januari 2014 om 21:04
7MHPNPADAEFW
Tag ; Bright Verleidelijk Business Opportunity.




Posted by: Bambang Sunarno
www.Primo.com Updated at: 21:04

No comments:

Post a Comment